Джерело безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 RMG PF1 (10122114)

Серія ДБЖ VFI забезпечує захист живлення систем з істинним безперервним подвійним перетворенням для серверів, мереж телефонії і передачі даних, медичного обладнання та промислових систем.

Конструкція ДБЖ серії VFI дозволяє розміщувати їх як звичайним способом - горизонтально чи вертикально, так і змонтувавши в серверну стійку за допомогою додаткового комплекту Rack Kit. Пристрої даної серії обладнані автоматичним регулюванням вихідного рівня (AVR) з компенсацією зниженої та підвищеної напруги, завдяки чому забезпечують стабільну вихідну напругу, навіть якщо напруга на вході змінюється в широкому діапазоні.

Пристрої серії VFI оснащені графічним LCD-дисплеєм, вбудованим в передню панель ИБП. На дисплеї в реальному часі відображається детальна інформація про стан системи, а також значення ключових параметрів. Крім дисплея на передній панелі розташовані навігаційні клавіші, які спрощують і прискорюють настройку ДБЖ.

ДБЖ серії VFI поставляються зі спеціалізованим ПО WinPower, яке призначене для управління безпечним завершенням роботи системи в разі порушення мережевого електропостачання. Крім того, це ПЗ пропонує функції віддаленого моніторингу, повідомлення про стан системи, а також доступ до журналів подій і станів ДБЖ. ПО доступний у версіях для Windows, Mac, Linux і Unix. Особливості: можна підключати зовнішні акумуляторні блоки.

PowerWalker - це німецька торгова марка, яка є частиною концерну BlueWalker. Вона досить молода, була заснована в 2004 році в місті Нойс. Головна продукція торгової марки - стабілізатори напруги, джерела безперебійного живлення, інвертори. Всі пристрої проходять чотириступінчасту перевірку: спочатку на виробництві, далі на етапі складання, на постп роізводственная етапі і при виведенні товару на ринок. За більш ніж десятиліття успішної роботи компанія зуміла налагодити велику дилерську мережу в ЄС.

Периферія>Електрообладнання>Пристрої бесперебійного живлення
Автон. робота при max навантаж 4.3 мін
Артикул 10122114
Вага, кг 23.3 кг
Вбудована батарея 12V / 7AH x 6
Виробник PowerWalker
Вхідна напруга 110 до 300 В
Гарантія, міс 24
Додатковий фільтр RJ-45/RJ-11
Кількість АКБ 6
Кількість розеток 8
Клас товару для мережевого обладнання, для серверних стійок
Країна виробництва Китай
Модель VFI 2000 RMG PF1
Потужність, ВА 2000 В*А
Потужність, Вт 2000 Вт
РК-дисплей так
Розмір, мм (ШхГхВ) 600 x 200 x 760 мм
Тип архітектури безперервної дії (online)
Тип виконання монтуємий в стійку
Форма вихідної току синусоїда
Час переходу на батарею, мс 0

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Пристрій безперебійного живлення PowerWalker VFI 2000 RMG PF1 (10122114)

  • Виробник: PowerWalker
  • Модель: 10122114
  • Наявність: Немає в наявності
  • 45901.00грн.


PowerWalker, Пристрій, безперебійного, живлення, PowerWalker, VFI, 2000, RMG, PF1, (10122114)