Автоматизуйте сканування й легко класифікуйте ваші файли!
IRISCan Pro 5 File — це багатофункціональний двосторонній кольоровий сканер з ультразвуковим датчиком подавання двох аркушів. Завдяки унікальному програмному пакету* він надає малим компаніям і незалежним працівникам потужний засіб підвищення продуктивності праці.

Сканування документів будь-якого типу: договори, рахунки-фактури, квитанції, візитні картки та навіть пластикові картки (посвідчення, кредитні картки) можна сканувати з дуже високою швидкістю (23 стор./хв). Перетворення будь-яких паперових документів, PDF і файлів зображень у цифрові файли, які підтримують редагування, індексацію й спільний доступ із використанням ПЗ для OCR Readiris Corporate*.

Сканування, розпізнавання й адміністрування візитних карток — завдяки Cardiris Corporate* користувачі можуть зберігати актуальну базу контактів в електронному вигляді у своєму улюбленому застосунку для керування контактами (Outlook, Act) або в
хмарі (Google Contacts, Salesforce, Microsoft CRM).

Легко класифікувати та перейменовувати пакети документів! IRISmart File* дає вам змогу перейменовувати всі ваші документи (паперові та цифрові) на льоту або вибрати заздалегідь запрограмоване автоматичне надання імен. Потім файли будуть сортуватися в певних папках відповідно до ваших власних потреб і автоматично конвертуватися в стиснутий формат PDF з повною підтримкою пошуку.

Периферія>Техніка для друку та сканування>Сканери
Артикул 459037
Вага 1.5 кг
Виробник IRIS
Висота 104 мм
Гарантія, міс 24
Глибина 74 мм
Датчик зображення CCD
Країна виробництва Бельгія
Модель IRIScan Pro 5 File
Оптична роздільна здатність 600х600 dpi
Підтримка ОС Windows 7, Windows 8, Windows 10
Тип протяжний
Тип підключення USB
Ширина 299 мм

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Сканер IRIS IRIScan Pro 5 File (459037)

  • Виробник: IRIS
  • Модель: 459037
  • Наявність: Немає в наявності
  • 23319.00грн.


IRIS, Сканер, IRIS, IRIScan, Pro, 5, File, (459037)