• Девелопер Toshiba E-Studio 163 500г AHK (1300201)

Девелопер Toshiba E-Studio 163 500г AHK (1300201)

Девелопер (носій, проявник) - витратний матеріал в двокомпонентних принтерах і БФП, необхідний для перенесення немагнитного тонера на фотобарабан. У лазерних та світлодіодних принтерах і МФУ, що працюють за принципом ксерографии, застосовується однокомпонентна або двокомпонентна система витратних матеріалів.

При однокомпонентній системі тонер володіє друкуючими властивостями (фарба) і одночасно магнітними, необхідними для його перенесення на фотобарабан з бункера блоку проявки. Основною перевагою однокомпонентной системи є простота: використовується тільки один видатковий матеріал - тонер - який замінюється користувачем. Але однокомпонентний дорожчий у виробництві, і зазвичай дає менше насичену заливку чорного кольору.

У разі двухкомпонентної системи тонер володіє тільки друкуючими властивостями, а для його перенесення на фотобарабан використовується додатковий компонент - девелопер. Девелопер, він же носій або проявник, являє собою металевий порошок з магнітними властивостями. Девелопер знаходиться в блоці проявлення (DV-юніте) апарату. Під час роботи девелопер залишається в блоці і практично не витрачається кількісно, ​​але з часом втрачає свої магнітні властивості і підлягає заміні через певну кількість відбитків.

Зазвичай девелопер має вельми великий ресурс і коштує набагато дешевше тонера, тому загальна вартість витратних матеріалів для однокомпонентних і двокомпонентних пристроїв приблизно однакова. Разом з цим двокомпонентні пристрої друку дають більш насичену заливку чорного кольору і виробляють більш чіткі відбитки. Зверніть увагу: девелопер відноситься до числа витратних матеріалів, заміна яких вимагає спеціальних навичок.

Периферія>Витратні матеріали>Інші витратні матеріали
Артикул 1300201
Вага 500 г
Виробник AHK
Гарантія, міс 0
Для принтера Toshiba E-Studio 163
Країна виробництва Китай
Модель Toshiba E-Studio 163 500г

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Девелопер Toshiba E-Studio 163 500г AHK (1300201)

  • Виробник: AHK
  • Модель: 1300201
  • Наявність: Немає в наявності
  • 2067.00грн.


AHK, Девелопер, Toshiba, E-Studio, 163, 500г, AHK, (1300201)